$10.00 USD

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Hé Test! Hallgatlak.

Van kapcsolatod a testeddel? Meghallgatod, amit a tested suttog neked? Vagy csak elvárod tőle, hogy egy bizonyos módon viselkedjen, azután ha valami megjelenik a testedben -érzelmek, érzések- hajlamos vagy rosszá tenni, ahelyett, hogy megkérdeznéd:

Testem, mit próbálsz velem közölni? 

Hé Test! Hallgatlak c. sorozatban Katherine McIntosh különböző eszközöket oszt meg velünk, amiket már több éve használ, hogy kapcsolatot teremtsen a testével, és belefoglalja őt a teremtéseibe. 


Mi is ez?

Kérdések 5 napon át, egyenesen az Access Consciousness és az Ítéletmentes Diéta eszköztárából,  kombinálva napi facilitálási hívások felvételeivel és házijátékokkal.

 *A feltüntetett ár a Magyarországon is alkalmazandó ár*

FONTOS: Mielőtt a vásárlás (PURCHASE) gombra kattintasz, itt van, amit tudnod kell-

Vagy van már Kajabi felhasználói fiókod Katherine McIntosh oldalán, vagy most szükséges létrehoznod egy INGYENES új Kajabi felhasználói fiókot, ahhoz, hogy a fizetési tranzakciót elindíthasd.
Ha van már létező Kajabi fiókod, akkor ELŐSZÖR be kell majd jelentkezned, mielőtt a fizetési oldalra továbbít a rendszer.

Miután végrehajtottad a fizetést, kapni fogsz egy emailt a [email protected] címről.
Kérlek, ellenőrizd a Spam (Levélszemét) mappádat és a többi mappát is, ha nem találnád ezt az emailt.

Az e-mailben találhatók a belépési információk, ezt használd bármikor, amikor ezt kéri tőled a rendszer. 

MEGJEGYZÉS: Ez a tanfolyam CSAK a Facebookon lesz elérhető. 

Élvezd!

***Kérjük IRATKOZZ FEL hogy emaileket kaphass tőlünk a legfrissebb infokkal és részletekkel a termékeidről. Ha nem iratkozol fel, nem fogod megkapni a tanfolyamok részleteit, szóval kattints kérlek a kis SUBSCRIBE (Feliratkozás) ikonra, és odabent találkozunk!

The payments made through this site are secure.
Merchant Equipment Store Credit Card Logos